Wat kan ik voor je betekenen?

Samen gaan we een traject aan waarbij we terug gaan naar de basis. Ik hoor graag waarom je doet wat je doet. Wat maakt je uniek? Kortom, je brand identity bespreken. Of je nou een starter bent of een ervaren ondernemer, het is belangrijk om dit (weer) helder te hebben. Voor mij, zodat ik oprecht mee kan denken met het bedrijf maar ook voor het bedrijf zelf weer even de focus op de goede plek.

Een effectieve social media en contentmarketing, het begint allemaal bij je merkverhaal. We gaan van het tijdperk: Vindbaarheid en Deelbaarheid op social media langzaam over op content die meer Authentiek en Transparant is. 

We gaan kritisch kijken naar alle social media kanalen. Welke vragen, doelen & behoeftes zijn er? Is duidelijk wat je uit de verschillende social media kunt halen als bedrijf?  En heb je genoeg handvaten om je strategie uit te voeren?

 

Kortom, een op maat social strategie en/of plan, gebaseerd op een je merkverhaal, een duidelijke identiteit, die jou als ondernemer ondersteunt in het behalen van je marketing doelen.

Concreet:

 

Heb je alleen behoefte om eens samen te sparren? Een dag samen te zitten en te bekijken wat er nou echt mogelijk is op social media gebied en hoe jij dat in kunt zetten voor je eigen bedrijf? Een so-called Inspiration Day met daarna eventueel een aantal uren bijstand op afstand.

 

Of wil je wat dieper op de materie ingaan en de inspiratie samen omzetten in een plan waarbij je kijkt naar je brand identity en zelf aan de slag gaat op je social media met het plan wat er ligt? Een so-called Midcourse van 3 dagen.

 

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je behoefte hebt om echt iets op te starten of hetgeen wat er staat helemaal anders aan te pakken, de basis neerzetten, een intensievere samenwerking waarbij je gedurende een langere periode gaat kijken naar je brand identity en waarin we samen komen tot een social media strategie. Een so-called Long Residence.

Mijn standaard uurtarief is €75,- per uur. Voor diensten die buiten de pakketen vallen reken ik een standaard starttarief van €150,-

En om te voorkomen dat je met volle koffers in de verkeerde trein zit krijg je van mij uiteraard zoveel mogelijk praktische tools mee om je plan uit te voeren & om de resultaten te meten. Zodoende kan je  op de lange termijn je plannen aanpassen waardoor social media echt een onderdeel & een aanvulling wordt voor het bedrijf. 

 

Heb je het idee dat jouw behoeftes niet matchen met wat ik hierboven aanbiedt. We kunnen altijd even vrijblijvend contact hebben of afspreken om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.

Ben je geïnteresseerd of zijn er vragen, ideeën of wil je gewoon een kop koffie :) mail of bel gerust!

       Lina Prinsen

M. 0031650220642

E. info@identidad.com

  • Instagram Social Icon

info@identidad.nl |  00316.50220642